Radionice i Predavanja

Mandala je mjesto životnog uživanja. Želimo stvoriti oazu kreativnosti i inspiracije. Naša je ideja da prostor živi i kad nije u funkciji frizerskog salona. Ono što nas dodatno privlači te potiče naš rast jesu razni oblici umjetnosti. Inspirirani tom idejom osmislili smo niz zanimljivih radionica i predavanja na kojima će se naći raznolike teme.

Tematski tjedni

Tjedan književnosti

Pripremite se na puno razgovora i čitanja te ugodnih druženja. Tijekom čitanja poezije ili kratkih priča moći ćete se upoznati s literaturom mladih književnika kako domaće, tako i svjetske scene.

Tjedan glazbe

Naćulite uši i neka vas ponese glazba koju ćete imati prilike čuti na raznim slušaonicama, koncertima te tijekom razmjene starih vinila i još mnogih s glazbom povezanih događaja.

Tjedan životnog uživanja

Teme zastupljene u ovom tjednu vezane su uz poboljšanje života i uživanje u svakodnevici. Bit će tu radionica i predavanja na temu hrane, zdravlja, psihologije, izrade fraktala, vlastitih mandala i drugih alternativa za bogatiji život.

Predavanja

Putopisna predavanja u Mandali

Vjerujemo da na planetu Zemlji ima toliko divnih i zanimljivih mjesta koje treba vidjeti i istražiti, a ona nas često mogu odvesti na neka naša unutarnja mjesta koja još trebamo upoznati.
Zato je neizostavan dio naše priče putovanje. U suradnji s ekipom istraživača i zaljubljenika u putovanja iz Nomada vodit ćemo vas na razne zanimljive svjetske destinacije.

Otvoreni smo za nove ideje i suradnje, skloni smo inovacijama i promjenama te su kod nas dobrodošli svi koji imaju ideje koje još traže svoje mjesto. Možda je baš Mandala dom za njih.

Ako se prepoznajete u nekim nama zanimljivim temama ili imate neku kreativnu ideju, javite nam se. Možda ste baš vi jedan od naših predavača ili voditelja radionica.