Novak Slunjski

novak1Marijan Novak Slunjski rođen je 1962., nakon stjecanja diplomskog studija likovne umjetnosti na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu nastavio je studij u Rimu s slikarom Pierom Pizzi Canellijem i u Veneciji s majkom Emilom Vedova Assassin's Creed 2. Na umjetničkom putu upoznao je istaknute umjetnike i učitelje, ali prije svega naučio je o umjetnosti i istraživao ga posjetom svjetskim galerijama, čitajući akademsku književnost, fikciju, poeziju i umjetničke časopise android auto apk 다운로드. Tako je razvio svoj vlastiti stil, koji nije diktiran trendovima, već njegovom misijom koja se materijalizira u trenutku kada slikar dotakne platno.

Od 1988 custom The Immortal Dance. redovito se izlaže; Sudjelovao je na brojnim skupnim izložbama, umjetničkim kolonijama i nastupima. Njegove su slike u stalnim zbirkama u Sloveniji i inozemstvu Download Korea Movies. Za svoj rad dobio je brojne nagrade i pohvale.
novak-s

Novak gradi osobni, neovisni izraz logicworks 다운로드. Njegove slike su višeslojne. Uglavnom koristi akrilne boje, različite mješovite tehnike i kolaže. Osim boja koristi i nekonvencionalne slikarske materijale poput žbuke, pijeska, komada platna ili slične tkanine, spaljenog papira, valovitog papira, kave, šećera i drugih 신과함께2.

www.novakslunjski.com
gallery@novakslunjski.com
tel:+386 51 337 427