Kultura u Mandali

Stvaramo ambijent u kojem ćemo se svi osjećati ugodno i opušteno.

Događanja

U Mandali možete prisustvovati i nizu zanimljivih događanja koje smo implementirali u naš prostor, a kako bi on uvijek bio što življi.

više

Radionice i Predavanja

Kako nas inspiriraju razni oblici umjetnosti, u Mandali će se održavati i zanimljive radionice i predavanja na kojima će se ući u raznolike teme.

više

Radionice i kulturna događanja u Mandali

Ono što nas dodatno privlači i potiče naš rast jesu razni oblici umjetnosti.

  • Okruženje u skladu s ljudima i prirodom

    Osmislili smo niz zanimljivih detalja koje smo unijeli u naš prostor te smo se pri uređenju pozabavili restauracijom namještaja i uživali u izradi svakog novo-starog komada!
  • Razni oblici umjetnosti pod našim krovom

    Stalno osmišljavamo nešto novo, pa tako uživamo i u organizaciji tematskih tjedana umjetnosti, kao što su tjedan književnosti, tjedan glazbe, tjedan životnog uživanja i mnogi drugi nadolazeći tjedni.
  • Izložbe slika, najboljih knjiga i neke nove suradnje

    Uz tjedne izmjene programa, kod nas imate priliku uživati u slikama likovnih umjetnika, a na našim policama možete pronaći zanimljive naslove portala Najbolje knjige koje možete kod nas čitati ili čak posuditi!

Prostor, orkuženje, atmosfera, reciklaža

Važno nam je stvoriti okruženje koje je u skladu s ljudima i prirodom. Pri uređenju našeg prostora uživali smo u restauraciji i izradi svakoga komada, a vjerujemo da ljubav i pozitivna namjera koji su bili sveprisutni u tom procesu pridonose atmosferi i energiji koja je tim putem utkana u naš prostor.

Upotrebljavamo proizvode koji, što je više moguće, imaju prirodne sastojke i reciklirane ili višenamjenske ambalaže. Ambalaža koju koristimo i otpad koji nastaje pri našem radu odvajamo za reciklažu. Prva od ideja vraćanja „duga“ prirodi jest odvajanje jedne kune od svake usluge za pošumljavanje.

Za sve što vas zanima zvrcnite nas na broj 01 8891 070

... ili pošaljite poruku. Odgovaramo brzo, čim stignemo!